top of page

Spørsmål og svar

Hva er prisene deres basert på? 

Våre priser baserer seg på hvor mange kunden sender nyhetsbrev til og hvilke behov kunden har. Løsningene vi tilbyr er skreddersydd for hver enkelt bedrift for å sikre at kunden lykkes med systemet og får maksimalt utbytte av e-post og SMS som verktøy.

Hvorfor har dere ikke prisliste på hjemmesiden?

Vår erfaring er at pakker satt sammen basert på kundens bruk og behov resulterer i en løsning kunden blir mer fornøyd med og som også blir rimeligere totalt sett. Vi presenterer den beste løsningen for hver kunde og har ingen skjulte kostnader utover dette. 

Har dere ISAE- eller ISO sertifiseringer?

I tillegg til solide beredskapsplaner jobber vi kontinuerlig med krisehåndtering for å alltid være ett steg foran. Vårt datasenter følger følgende standarder: ISAE3432, ISO 27001, ISO 9001 og ISO22301. Du kan være sikker på at din data er trygg i våre hender. 

Overfører dere personopplysninger ut av EU/EØS? 

Vi lagrer all data, inkludert alle personopplysninger i Norge. Ingen data overføres ut av landet. Dette er et bevisst valg for å ivareta våre kunders sikkerhet, og å gjøre det lett for brukere av IDA å forholde seg til GDPR-lover. Alle våre underleverandører er pålagt samme krav.

Hvordan bytter jeg fra et annet system til IDA? 

Det er enkelt å bytte fra et annet system til IDA. Vi har mye erfaring med kunder som bytter fra store internasjonale leverandører som MailChimp, men også mindre lokale leverandører. Vi hjelper deg med byttet og sørger for en sømløs overgang. 

Hvordan får jeg hjelp om jeg står fast? 

Alle IDA kunder har gratis support. Det er hverken chat-bots eller call center, men assistanse fra oss i Team IDA. Vi jobber selv med løsningen hver dag, og kan dette med nyhetsbrev. Dessuten får du en helt egen kontaktperson som sørger for tett og personlig oppfølging. Support foregår via IDA-chatten, telefon eller mail - du bestemmer. 

Finnes det brukerveiledning for IDA?

Alle IDA kunder får tilsendt en detaljert brukermanual, og får tilgang til vår hjelpeside. På hjelpesiden finner du gode artikler og detaljerte steg-for-steg videoer som forklarer alle funksjonene i IDA. 

bottom of page