top of page
back2.jpg

SMS

Visste du at hele 90% leser SMS innen 3 minutter? SMS er med andre ord en av de mest effektive kommunikasjonskanalene på markedet. Med IDA kan du sende og motta tusenvis av meldinger på bare et par minutter. 

Group 6.png

Få ut budskapet med SMS

IDA muliggjør masseutsendelse av SMS (også kalt bulk SMS) direkte fra PC til telefon, og lar deg motta svar fra telefon til PC. Slik skaper du en mulighet for direkte kommunikasjon med kunden, og sørger for at budskapet ditt kommer frem. 

Alt-i-ett

Glem hodepinen ved å kjøre ulike system for e-post og SMS. I IDA har du alt i en og samme løsning. Bruk SMS når du vil sende treffsikre og personlige meldinger - enkelt og raskt. Vi sender årlig ut mer enn 90 millioner SMS gjennom IDA og vår gateway i Oslo. Vi gir deg gode vilkår og konkurransedyktige priser.  

Group 322.png
Group 328.png

Nå kundene dine direkte

SMS er effektivt når du ønsker å få ut budskapet ditt på noen få minuter, og i IDA finnes det mange smarte funksjoner:

Flettekoder

Automatisk svar

Send fra eget nummer

Innkommende SMS

Kodeord

Bruk kodeord

Kodeord er et valgfritt ord eller frase reservert til din bedrift som du kan motta innkommende SMS fra kunder på. Kodeord brukes ofte til påmelding av nyhetsbrev eller arrangement, for å motta en bestilling og til konkurrenser. Velg ditt eget kodeord og se innkommende meldinger direkte i IDA.

Group 303.png

SMS + E-post = sant

Selv om SMS er et effektivt verktøy er man bundet til et fastsatt format og begrenset til korte beskjeder. Ved å kombinere SMS med e-post styrker du effekten av utsendelsene dine. 

bottom of page